Wilma Stols

Trainingen

Ik geef trainingen op maat afgestemd op de behoefte van het team of de organisatie. Mijn trainingen zijn gericht op het vergroten van gespreksvaardigheden waarbij coachende elementen een belangrijk onderdeel zijn. Ook het omgaan met weerstanden op elk niveau binnen een organisatie, positionering van coördinerend begeleiders en aanverwante thema’s kan ik op maat en passend bij de organisatie verwerken in een training. Hoe zorg je er nu voor dat een team elkaar daadwerkelijk gaat begrijpen en de samenwerking wordt vergroot? Hoe zorg je ervoor dat je in gesprek met een ander daadwerkelijk dat bespreekt wat er besproken moet worden?

Herken jij wat er in de onderstroom speelt, herken jij de signalen die de ander afgeeft? Hoe zorg je dat je daadwerkelijk aansluit bij de vraag van de cliënt? Wil jij écht aansluiten en beter gesprekken leren voeren? Ook dan kun je bij mij terecht!

André Eikenboom

"Wilma Stols heeft op Thorbecke Merkelbachstraat een cursus coaching verzorgd voor docenten. Het doel van de cursus was het vergroten van coachende vaardigheden. Op onze school vinden wij coachende vaardigheden een basisvoorwaarden om samen met leerlingen te kunnen werken aan maatwerk. De workshops werden als leerzaam en praktisch ervaren. Wilma was gevraagd om theorie en praktijk aan elkaar te verbinden en daar waar mogelijk op de situatie in te spelen met betrekking tot onze school. Hierin is zij heel goed geslaagd. Er was vanaf de eerste workshop een 'klik'. De manier van communiceren werd als heel prettig ervaren. Wilma Stols laat duidelijk zien dat zij weet waar ze het over heeft en dat zij goed kan omgaan met de diversiteit van een team. Kortom: een goede match."

Locatiedirecteur Thorbecke Merkelbachstraat