Persoonlijke

Coaching

“Ik weet niet goed wat mijn doel is” “Ik krijg het gevoel dat mijn partner me niet begrijpt” “Mijn zelfvertrouwen is nog nooit zo laag geweest”

Loop jij vast met jezelf, je partner of in je werk en weet je niet zo goed waar het aan ligt of waar je moet beginnen? Zoek je iemand waar je een prettig gesprek mee kunt voeren, waar je jezelf mag zijn en alles kunt zeggen? Durf je de uitdaging aan om je eigen patronen te gaan herkennen en te doorbreken? Ik help je verder! Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking? Neem contact op.

Simon Prins

"Eens in de 6-7 jaar loop ik vast. Ik voel dat ik sceptisch en kritisch word. Sarcastisch zelfs. Begin mij te ergeren aan de organisatie. Loop tegen de bekende muren op. En focus mijn negatieve energie op een manier dat het alleen maar negatiever wordt. Ik zie dan de positieve weg niet meer. Omdat ik normaliter een zeer intrinsiek gemotiveerd en positief ingesteld mens ben weet ik wat te doen. Ik heb een coach nodig. Iemand die mij terug brengt naar het juiste pad. Ik heb dan wel echt een COACH nodig. Iemand die van wanten weet! In een dergelijke zoektocht kwam ik Wilma tegen. Een echte coach. Intuïtief precies weten waar de pijn zit. Al snel de knoppen weet te vinden waar zij op moet drukken. Gekscherend en toch ook gemeend noemde ik haar mijn tandarts. U moet weten dat ik als de dood ben voor tandartsen. En dan is Wilma de tandarts die zonder verdoving een zenuwbehandeling uitvoert. Niet omdat ze het leuk vindt. Maar omdat ze je 'beter' wilt maken. Ze verloste mij in enkele sessies van mijn pijn!"

Koos voor persoonlijke coaching

Hester

"Met m'n handen in het haar, vol frustratie, denkend waarom lukt het niet kwam ik aan bij Wilma voor individuele coaching. Geheel aansluitend bij wat ik nodig had om met een goed gevoel aan de coaching te starten, heeft zij met haar begripvolle maar ook directe en positief confronterende benadering mij gedurende het proces geholpen nieuwe inzichten te krijgen. Hierdoor kan ik gedrag van mezelf en andere beter verklaren en herkennen maar ook patronen doorbreken in zowel mijn privé leven als in mijn werk. Dit biedt nieuwe kansen en mogelijkheden waardoor ik mezelf verder kan ontwikkelen. Ik kijk terug op een leerzame, fijne, vertrouwde samenwerking met de benodigde dosis humor, bedankt!"

Coördinerend Begeleider - Amerpoort