Hallo! Ik ben

Wilma Stols

Ik ben Wilma en ik ben al jaren gefascineerd door het gedrag van mensen en het effect daarvan op anderen. Mijn passie ligt bij het inzichtelijk maken van dit gedrag op individueel en teamniveau.

Mijn expertise ligt bij individuele coaching, team coaching en trainingen waarbij ik mij vooral richt op het vergroten van bewustwording, communicatie verbaal en non-verbaal en het vergroten van eigenaarschap.

De sectoren waarbinnen ik mijn expertise inzet liggen vooral binnen de (Jeugd)zorg en onderwijs wereld. Mijn stijl kenmerkt zich door intuïtief aan te sluiten bij het hier en nu, verbinding te leggen tussen verstand en gevoel en van daaruit samen te onderzoeken wat er nodig is om verandering tot stand te brengen.

Ik draai niet om de hete brij heen, zorg dat het (zelf)inzicht wordt vergroot, eigenaarschap wordt gepakt en ondersteun dit waar nodig met theoretische modellen om het beter te kunnen begrijpen.

Anderen omschrijven mijn werkwijze als nuchter, empathisch, confronterend en doelgericht maar altijd in een prettige en veilige sfeer. Ik doe graag waar ik blij van word en wat me energie geeft! Jou of je team verder helpen in het veranderproces. Wil je meer over mij weten, neem dan hier contact op.